دو شرکت NortonLifeLock و Avast طی توافقی به ارزش بیش از ۸ میلیارد دلار قرار است با هم ادغام شوند. مطابق این توافق، نورتون تمام سهام آواست را تصاحب میکند و به یک شرکت امنیت سایبری بزرگتر تبدیل میشود.
«وینسنت پیلت»، مدیرعامل نورتون میگوید: «با این ترکیب قوا میتوانیم توان پلتفرمهای امنیت سایبری خود را افزایش دهیم و سرویسهایمان را به بیش از ۵۰۰ میلیون کاربر عرضه کنیم. همچنین، این قابلیت را خواهیم داشت تا به نوآوری در زمینه تحولات حوزه امنیت سایبری شتاب ببخشیم.»
نرمافزار جدیدی بهنام WhyNotWin11 دقیقتر از ابزار خود مایکروسافت به شما توضیح میدهد که چرا دستگاهتان قادر به نصب ویندوز ۱۱ نیست. کد منبع این برنامه در گیتهاب منتشر شده و در دو روز ۹ آپدیت دریافت کرده است.
مایکروسافت با معرفی ویندوز ۱۱ ابزاری به نام PC Health Check را بهروز کرد تا به کاربران بگوید که چه کسانی میتوانند نسل بعدی ویندوز را نصب کنند. با این حال ابزار مایکروسافت اطلاعات کافی را در اختیار قرار نمیداد و همین مسئله موجب شد تا توسعهدهندهای به نام «رابرت سی. مایل» برنامه WhyNotWin11 را بسازد.
مایکروسافت تایید کرده که برخی کاربران ممکن است پس از نصب ویندوز ۱۱ در هنگام استفاده از نرمافزارهای ویرایش تصویر با باگ رندر رنگ روبرو شوند. البته این شرکت ظاهرا باگهای دیگری را هم تحت نظر دارد و روی حل آنها کار میکند.
بر اساس گزارش کاربران، باگ ویندوز ۱۱ باعث میشود برنامههای ویرایش تصویر نتوانند رنگها را روی برخی نمایشگرها (به ویژه نمایشگرهای HDR) به درستی رندر کنند. این مشکل معمولا زمانی به وجود میآید که کاربر سعی دارد رنگهای سفید یا پسزمینههای سفید و روشن را ویرایش کند. باگ ویندوز ۱۱ باعث میشود تصویر به رنگ زرد روشن یا سایر رنگها به نمایش درآید.
ویندوز ۱۱ مدتی است که بهصورت رسمی منتشر شده و کاربران میتوانند نسخه پایدار آن را روی سیستم خود نصب کنند. این نسخه از ویندوز تا حدود زیادی در جلب رضایت کاربران موفق بوده؛ اما از سوی دیگر معایبی نیز دارد که تا حدودی کاربران را از آن ناامید کرده است و نمیتوان آنها را نادیده گرفت. در ادامه ۸ مورد از بزرگترین معایب و مشکلات جدیدترین نسخه ویندوز را بیان میکنیم.
مایکروسافت تاکنون نسخههای مختلفی از ویندوز را عرضه کرده؛ برخی از این نسخهها عملکرد خوبی داشتهاند و برخی دیگر اصلاً در جلب رضایت کاربران موفق نبودهاند و به پروژهای شکستخورده تبدیل شدهاند.
تلگرام به توسعه قابلیتهای خود ادامه میدهد و همان طور که چندی پیش فاش شده بود، ویژگیهای تازهای را به جدیدترین نسخه بتای اندروید اضافه کرده که امکان مخفی کردن محتوای پیامها پشت اسپویلر و واکنش به پیامها با ایموجی را فراهم میکند.